HMP company - Novo ime u održivoj proizvodnji energije

O nama

HMP Company je startap osnovan 2023. godine sa misijom da unese svežinu i inovaciju u tržište obnovljive energije. Sa sedištem u centralnoj bosni, ovaj mladi tim je usredsređen na proizvodnju solarne električne energije, trenutno sa kapacitetom od oko 1MW godišnje.

Misija i vizija

Iako smo mala firma, naša misija je velika: da pružimo održive i ekološki prihvatljive izvore energije lokalnim zajednicama. Imamo jasnu viziju da postanemo pioniri u efikasnoj proizvodnji solarne energije, čak i na velikom nivou.

Solarne elektrane

Naša specijalnost je proizvodnja električne energije iz solarnih panela na mikro nivou. Naši paneli su optimizovani za visoku efikasnost i dugotrajnost, omogućavajući nam da proizvodimo električnu energiju čak i pod manje idealnim uslovima osvetljenja.

Održivost

Jedan od naših glavnih ciljeva je da minimalizujemo negativne ekološke uticaje energetske proizvodnje. Solarna elektrana je ekološki prihvatljiva alternativa fosilnim gorivima, i pruža nam mogućnost da ostvarimo pozitivan uticaj na okolinu.

Kontakt informacije

Za više informacija o tome kako možete investirati u našu firmu, ili kako možemo zadovoljiti vaše energetske potrebe, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili posetite našu web stranicu.

hmp banner
hmp banner2
hmp banner3

HMP company d.o.o. Kaćuni bb 72260 Busovača +387 (0) 62 292 414 | +387 (0) 60 33 05 809 info.hmpcompany@gmail.com

© 2023 Copyright: HMP company Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više